Heb jij een hart voor vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk levert je veel voldoening op. Mensen kunnen aan jou hun verhaal kwijt. Ze kijken naar je uit. De taken van de vrijwilliger zijn o.a. een gesprek voeren, samen foto’s bekijken, samen wandelen of een boodschap doen. Het voornaamste is echter luisteren en er zijn. Als vrijwilliger word je, afhankelijk van de hulpvraag, enkele uren per week ingezet bij een vaste hulpvrager. Je wordt begeleid door de wijkcoördinator/consulent en neemt deel aan de wijkbijeenkomsten. Daarnaast worden er cursussen en themalezingen aangeboden waar je als vrijwilliger gratis aan kunt deelnemen. Je bent hierdoor beter toegerust om jouw taak goed te kunnen doen. 

Wat bieden wij?

Als vrijwilliger word je, afhankelijk van de hulpvraag, enkele uren per week ingezet bij een vaste hulpvrager. Je wordt begeleid door de wijkcoördinator/consulent en neemt deel aan de wijkbijeenkomsten.

Er worden cursussen en themalezingen aangeboden waar je als vrijwilliger gratis aan kunt deelnemen. 

Je bent WA verzekerd en krijgt een onkostenvergoeding.

Als blijk van waardering, bieden wij 2 keer per jaar een ontspannende activiteit aan in de vorm van een uitstapje in de zomer en een eindejaarviering.

Indien je een uitkering krijgt van UWV of Gemeente, dien je dit vrijwilligerswerk te melden bij de desbetreffende instantie.

U ontvangt een gratis abonnement op MeanderXtra, de serviceorganisatie van de MeanderGroep waarmee je leuke kortingen ontvangt op verzekeringen, abonnementen en diensten van leveranciers die aangesloten zijn bij de serviceorganisatie.


vacatures